Mountainbike-liefhebbers ontmoeten elkaar op AT-Beasts Bike Event

Sportnieuws

Mountainbike-liefhebbers ontmoeten elkaar op AT-Beasts Bike Event


Gemert/Laarbeek - De eerste editie van AT-Beasts Bike Event is op zondag 19 april. Op en rond Landgoed Fitland Gemert is de start en de route loopt langs de mooiste bosgebieden van gemeente Laarbeek, Gemert-Bakel, Erp, Boekel en Handel.


Dit unieke mountainbike festival biedt voor iedere biker wat wils. Of je nu net bent begonnen met mountainbiken, regelmatig fietst of al jaren marathons rijdt, iedereen komt aan zijn of haar trekken. Er zijn de mooiste routes voor uit de kast getrokken. Fantastisch om mee te maken, maar dit jaar ook extra leuk om te zien. Ook supporters en passanten kunnen er het komend het weekend van alles beleven! Entree is gratis.

Dikke banden race
Voor de jeugd van 7 tot 12 jaar is er een mooi technisch parcours uitgezet op het binnenterrein van Fitland. Toeschouwers zijn van harte welkom. Alle kinderen krijgen een herinnering en deelname is gratis. Voor de winnaars van elke klasse stelt Fietsservice Berkvens Gemert leuke prijzen beschikbaar! Voor opgave en info hierover: José Berkvens 0492-365776 of fietsserviceberkvens@live.nl. Kijk voor meer info op www.atbeasts.nl of Facebook Mtb Atbeasts.