Afbeelding

Gratis Rabobank inloopavonden bij Badminton Club Lieshout

Sportnieuws

Gratis Rabobank inloopavonden bij Badminton Club Lieshout 


Lieshout - Zin in Badminton? Kom dan naar een van de twee inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 16 september houdt deze vereniging een eerste inloopavond. Op 23 september is de tweede. 

In sporthal ‘De Klumper’ zijn alle geïnteresseerden welkom: jeugd vanaf 6/7 jaar om 18:00 uur, junioren vanaf ca. 15/16 jaar vanaf 20.00 uur en senioren (vanaf ca. 18 jaar) ook vanaf 20.00 uur. Dankzij de ondersteuning van de Rabobank Peel Noord kunnen alle geïnteresseerden gratis meespelen op deze inloopavonden.

Rabobank Inloopavonden
In het zojuist aangevangen seizoen zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd én bij de senioren van Badminton Club Lieshout. Zowel bij de jeugd (tot ca. 15 jaar) als bij de senioren is plaats voor enkele nieuwe leden. Om de jeugd van Laarbeek en potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseert Badminton Club Lieshout een tweetal inloopavonden. Op 16 september en op 23 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Peel Noord kan iedereen gratis aan deze inloopavonden deelnemen. Aanvang van de inloopavonden is 18.30 uur voor de jeugd en 20.00 uur voor de senioren. Plaats van handeling is Sporthal De Klumper, aan de Papenhoef in Lieshout

Kennismakingslidmaatschap
Bij de aanvang van dit nieuwe seizoen heeft Badminton Club Lieshout nog meer aanbiedingen. Zo kun je gratis meespelen tijdens beide ‘Rabobank Inloopdagen’ en kun je daaropvolgend lid worden voor een introductietarief van slechts €2,50. Voor dat bedrag kun je dan lid blijven tot aan de komende herfstvakantie. Op die wijze kun je nóg beter en langer kennismaken met Badminton Club Lieshout en zien of de badmintonsport écht iets voor jou is. Kom snel en meld je aan.

Laarbeek sportief
Natuurlijk heeft badminton Club Lieshout ook deelgenomen aan ‘Laarbeek sportief’. Dat was een initiatief op zondagochtend 6 september van de gemeente Laarbeek, om inwoners van Laarbeek kennis te laten maken met de lokale sportverenigingen. Badminton Club Lieshout heeft zich in sporthal De Klumper gepresenteerd en onder leiding van trainer Frans van Waardenburg en jeugdbegeleider Tim van Bommel hebben enkele jeugdleden demonstratietrainingen verzorgd. Op de tribunes was het voltallige bestuur aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en natuurlijk reclame te maken voor Badminton Club Lieshout. Ook de allerjongste jeugd van Lieshout heeft tijdens deze presentatie kennis kunnen maken met de badmintonsport. Zonder uitzondering waren zij allen zeer enthousiast.

Foto: Badminton Club Lieshout was natuurlijk óók present op Laarbeek Sportief