Afbeelding

RC de Oude Molen naar NK Show in Almere

Sportnieuws

Beek en Donk - In het Topsportcentrum van Almere wordt op zaterdag 30 januari het Nederlands Kampioenschap Showrijden gereden. Met 38 rijdsters uit Laarbeek en omgeving verdeelt over 8 nummers gaat RC De Oude Molen aan deze wedstrijd deelnemen. Het wordt zeker een spannende dag. De Beek en Donkse NK-equipe en haar supporters zijn er bijna helemaal klaar voor.

Tijdens de drukbezochte KerstROLLERshow in december werden de acts gepresenteerd aan het publiek en bovendien zeer kritisch bekeken door alle trainsters. Trainsters, rijdsters en begeleiders zijn hierna druk aan de slag gegaan om alles nog meer te verfraaien en alle figuren nog preciezer uit te voeren. Voor de rijdsters en trainsters staan nog een aantal laatste trainingen op het programma. Begeleiders en naaisters zorgen voor de laatste extra glitters en elementen op de kleding, daarna alles inpakken, goed checken en niets vergeten, want Almere… ze komen eraan!

RC De Oude Molen gaat in alle 5 categorieën de strijd aan met de rest van Nederland. Ze rijden dit jaar met 2 Kwartetten, 2 Jeugdkwartetten, 2 Jeugdteams, Kleine groep en Grote Groep. De Rollerclub wenst de rijdsters en trainers heel veel succes 30 januari. Kijk voor meer info over deze vereniging en hun activiteiten op de site: www.rcdeoudemolen.nl.