Goede resultaten voor sterk Laarbeek United

Sportnieuws

Laarbeek - Op de goed bespeelbare velden hebben de D- en C-teams van Laarbeek United tegen 2e divisieteams, respectievelijk UDI'19 D en Blauw-Geel C onverwacht goede resultaten behaald.

Het D-team speelde op dinsdagavond bij UDI'19 een zeer goede eerste helft en kwam op 0-1 door een uitstekende aanval over rechts. Door massief te verdedigen kreeg UDI '19 vooralsnog geen kans. In de 2e helft werd door wissels de tegenstander sterker, wat helaas leidde tot 1-1 en kort voor het einde 2-1. Toch een compliment voor de inzet van Laarbeek D.

Woensdagavond bij Sparta'25, kwam de C-selectie van Laarbeek United vlot uit de startblokken. Goed combinerend kreeg Blauw Geel het moeilijk, wat snel leidde tot de 1-0 van Daan van Heijnsbergen. Kort daarop de 2-0 door doorzetten van de voorhoede van Laarbeek en paniek in de achterhoede van Blauw Geel. En weer was het Daan van Heijnsbergen die wist te scoren en de voorsprong daarmee verdubbelde.

Kort voor rust maakte Stein v.d. Heuvel na een goede aanval de 3-0. Na de rust werd Blauw Geel door 3 wissels veel sterker en werd Laarbeek C in de verdediging gedrongen. Snel werd het 3-1 door een prima aanval van Blauw Geel. Met kunst en vliegwerk werd erger voorkomen. Wel kwamen de gasten 10 minuten voor het einde nog terug op 3-2, maar verder kwamen ze niet. Keihard werken bracht deze overwinning. Chapeau voor beide teams!