Afbeelding

Geslaagde wedstrijd in Manege D'n Perdenbak

Sportnieuws

Lieshout – Het was weer gezellig druk bij Manege D’n Perdenbak op vrijdagavond 19 februari. Er stond een pony dressuurwedstrijd op het programma. De ruiters konden buiten prima losrijden en binnen de proefjes starten.

Het was een druk programma met 20 ruiters uit de regio. De wedstrijd verliep vlotjes en nadat de prijswinnaars bekend waren en hun prijzen hadden uitgezocht, ging iedereen weer tevreden naar huis. Met hartelijke dank aan Annie van Lankveld en Jos Martens voor het schenken van extra prijzen voor de laatste deelnemer.

Hieronder volgen de Laarbeekse uitslagen
Categorie AB, klasse B, Juul Hellings en Alex reden 2 nette proeven en werden 2x 1ste met 192 punten voor de 1ste proef en 185 punten voor de 2de proef.

Categorie CDE, klasse B, Robin Bardoel en Agrion's Warren reden erg sterk en werden 2x 2de met 206 punten voor de 1ste proef en 203 punten voor de 2de proef. Suze van den Hurk en Hattrick Primadonna startte alleen de 1ste proef en werden 4de met 190 punten. 

Categorie CDE, klasse L1, hier kwamen Emma van Rooi en Hoppenhof's Batman in de ring, zij kregen 175 punten in de 1ste proef en 176 bij de 2de proef en werden hiermee 2x 2de. Robin Bardoel en Happy werden 2x 3de met 175 punten voor beide proeven.

In de Categorie CDE, klasse M2 kwamen Sylvia van den Hurk en Jessie in de ring, zij werden 2x 2de met 186 punten voor de 1ste proef en 174 punten voor de 2de proef.

Kijk voor de volledige uitslag op www.stichtingderaam.nl. De volgende wedstrijd is op 4 maart voor paarden. Wil je je hiervoor inschrijven, mail dan je inschrijfformulier naar wedstrijdderaam@live.nl.