Nationale Hengeldag weer succes bij HSV ’t Sluisje

Sportnieuws

Lieshout - Hengelsportvereniging ‘t Sluisje uit Lieshout kan terugzien op een geslaagde Nationale Hengeldag 2016, die werd gehouden op zaterdag 28 mei.

Met verschillende activiteiten op het programma begonnen de volwassen leden de dag.
Om mee te doen aan deze wedstrijd moesten de deelnemers vroeg hun bed uit want het startsignaal klonk al om 7.30 uur. Deze wedstrijd werd gewonnen door Piet van Hoof.

Na deze wedstrijd was het woord aan de jeugd. Hoewel er niet zoveel deelnemers waren als andere jaren was het enthousiasme zeker niet minder.

Na deze jeugdwedstrijd was er tijd om een jubilaris te huldigen. Jos van Venrooij is al meer dan 25 jaar lid en werd op deze dag in het zonnetje gezet door de voorzitter. Na deze huldiging van de jubilaris werden de diploma’s, en de daarbij behorende jeugdvergunningen, uitgedeeld aan de deelnemers van de jeugdcursus van 2016.

Hierna was de prijsuitreiking van de jeugdwedstrijd. De wedstrijd, voor kinderen t/m 14 jaar, werd gewonnen door Teun Vereijken. In de leeftijdscategorie t/m 9 jaar was Ramon van Geffen de winnaar.

Na de pauze was er een koppelwedstrijd die werd gewonnen door Piet van Hoof en Frans Verkuijlen.

Toen de wedstrijden waren afgelopen en de visspullen waren opgeruimd was er nog tijd om de bekende sterke vissersverhalen te vertellen en te genieten van de barbecue en was er natuurlijk ook wat te drinken. De organisatie was tevreden over deze dag en hoopt volgend jaar, als er tijdens de Nationale Hengeldag wordt stilgestaan bij het 70-jarig bestaan van deze groeiende vereniging, zo’n dag weer te mogen houden.

Enkele uitslagen van deze dag:
Ouderen wedstrijd:
1. Piet van Hoof.
2. Jos de Beer.
3. John Ramakers.
Jeugdvissen t/m/ 9 jaar:
1. Ramon van Geffen
2. Thomas Overdijk
Jeugdvissen t/m 14 jaar:
1. Teun Vereijken.
Koppelwedstrijd:
1. Piet van Hoof en Frans Verkuijlen.
2. Hans Coppelmans en Peter Manders.