Afbeelding

Sparta’25 op finale NK straatvoetbal

Sportnieuws

Beek en Donk – De finale van het NK straatvoetbal vond afgelopen zaterdag plaats in Amsterdam. De voorronde hiervan was onlangs gehouden in onder andere Beek en Donk. 

Op dat toernooi waren ook twee afvaardigingen van Sparta’25. Namelijk de C1 en de D1. Dit laatste team haalde zelfs de finale. Helaas werd in de finale met 1-0 verloren maar kon het D1 team met opgeheven hoofd het toernooi in Amsterdam verlaten met een mooie tweede plaats. De spelers waren Wout vd Wijdeven, Timo de Wit, Bram Werdens, Jair Verhoven, Mike Jansen en Rens van Dijk. 

Ook de afvaardiging van Sparta'25 C1 deed het erg goed op het NK straatvoetbal in Amsterdam. Zij reikten tot de kwartfinales. De spelers van dit team waren Kane van de Walle, Yoeri Kluijtmans, Daan Meulensteen, Lars van Hout, Brent Lok en Daan van Heijnsbergen van de c1.

En dan was er nog een Spartaans team dat samengesteld was uit diverse E teams van Sparta'25 die ook afgelopen zaterdag uitkwamen op het NK scholenvoetbal namens groep 6 van De Muldershof uit Beek en Donk. Zij stonden na twee eerdere voorronden in de districtsfinale (KNVB Regio Zuid II) die gehouden werd in Nederweert op het terrein van Merefeldia. Met winst op scholen uit Venray, Brunssum en Valkenburg mochten zij zich kampioen van Regio Zuid II noemen en staan zij in de landelijke finale bij de KNVB in Zeist over twee weken. In dit team speelden Tim de Groot, Jay van Lieshout, Giel Vereijken, Pepijn van Hout, Steyn van Halteren, Raph van Bokhoven en Fen Bouw.