T.V. 't Slotje hofleverancier voor Masters Oost-Brabant

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De Masters van Oost-Brabant zijn woensdag 21 september van start gegaan aan de Anconalaan 1 in Eindhoven. Op het tennispark van T.v. Bokt gaan de beste 12 spelers en speelsters in de categorieën 2 t/m 7 uitmaken wie kampioen gaat worden in hun eigen klasse. Dit toernooi duurt tot en met zondag 25 september.

T.V. 't Slotje uit Beek en Donk heeft met 13 spelers (Myrne van Erp, Giulia Hens, Ilse van Rooij, Kelly Slaets, Maud van Oosterwijk, Laura Vereijken, Maaike Jongmans, Gideon van Esch, Bas de Bont, Tom Booy, Mats Biemans, Roy Willemsen en Timo Hocks) de meeste gegadigden rondlopen. Op een tweede en derde plaats komen de Eindhovense verenigingen ETV Volley en ELTV met 7 en 6 clubleden. Hoofdtrainer van T.V. 't Slotje Jorg Gussenhoven is trots op de prestatie van deze regioclub ten opzichte van de stad. Door slimme planning en stimulans hebben zowel junioren van de selectie als volwassenen de eindfase bereikt.

In de hoogste categorie zijn Pim van Deuveren (ELTV) en Tess Demin (ETV Volley) favoriet om de mastertitel binnen te slepen. Finales zullen op zondag gespeeld worden vanaf 13.00 uur.