Varen door de Biesbosch
Varen door de Biesbosch

Ledendag KPJ Beek en Donk zeer geslaagd

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De jaarlijkse ledendag van de KPJ vond zaterdag 24 september plaats. Dit keer waren het alleen de seniorenleden vanaf 18 jaar die meegingen. Na een heel jaar van activiteiten en inspanning van de leden werden ze beloond met deze mooie dag.

Het was een paar minuten voor twaalf dat de leden van de KPJ zich verzamelden in clubhuis de Zwink. Van te voren was het programma al bekend gemaakt dus voor niemand geen verrassingen. De weergoden waren hen goed gezind, met een strak blauwe lucht en 24 graden kon dat al niet meer stuk. Na dat alle leden aanwezig waren, kon de dag beginnen. Met een grote bus vertrokken ze naar het mooie plaatsje Drimmelen, alwaar ze met kajuitboten zijn gaan varen door de Biesbosch. Op de boot werd heerlijk genoten van een drankje en was het goed toeven met dat heerlijke weer. Na een tocht van ongeveer drie uur meerden ze weer aan in de haven van Drimmelen. Voor één boot was het wat moeilijker om de terugweg te vinden, maar ook dit kwam uiteindelijk goed.

Na deze mooie boottocht kregen ze flinke trek, dus vertrokken ze per bus naar Oosterhout om daar gebruik te maken van een rijkelijk buffet met voor ieder wat wils. Na het eten werd een start met het avondprogramma gemaakt. Weer de bus in en op naar Tilburg. In Tilburg zijn ze gaan stappen tot de klok van twee uur. Hierna zijn ze de bus ingestapt en kwamen ze rond de klok van drie uur weer aan bij het clubhuis in Beek en Donk.

Al met al een zeer geslaagde ledendag die zeker voor herhaling vatbaar is. Dankzij de inzet van de leden het hele jaar door, blijven zij dit soort mooie activiteiten kunnen organiseren. Lijkt het jou ook leuk om lid te worden van de KPJ, kijk dan eens op de geheel vernieuwde website www.kpjbeekendonk.nl.