Afbeelding

Normen en waarden bij Sparta'25

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Sparta'25 vindt het belangrijk dat sportief gedrag wordt beloond. Hiervoor is een complimentflyer ontwikkeld. De leider van een team kan aan de leider/bestuur van de tegenstander een complimentflyer geven als in zijn ogen de leiders, het team, de scheidsrechter, de club van de tegenstander zeer sportief gedrag ten toon spreid.

Sparta'25 9 heeft de complimentflyer overhandigd aan SCMH uit Mariaheide. Dat dit initiatief gewaardeerd wordt blijkt wel uit het bericht op de site van SCMH. "Sparta '25 heeft, net als SCMH en wellicht vele andere verenigingen, Normen & Waarden hoog in het vaandel staan. Zondag 30 oktober deelde Sparta'25 9 een compliment uit aan SCMH. Als tegenstander van SCMH 5 bedankte het team uit Beek en Donk SCMH voor de goede ontvangst, de sportieve instelling, de goede en neutrale leiding van de scheids en de gezellige voetbalsfeer. Mede hierdoor wil de vereniging doorgaan met hun streven om leden, vrijwilligers en zeker ook alle supporters, een zo geslaagd mogelijke vrijetijdsbesteding te bieden met inachtneming van gedragsregels, omgangsvormen en sportiviteit. Het motto van Sparta'25 hierbij is: 'Voetbal is meer dan punten alleen!' Uiteraard heeft SCMH dit compliment graag in ontvangst genomen en kan zich alleen maar aansluiten bij hun doelstelling."

Sparta'25 hoopt op zonnige tijden
Afgelopen week zijn de zonnepanelen geplaatst op de kleedaccommodatie bij Sparta'25. Een woord van dank aan de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen: Marco Leenders, Dominique Leenders, Mart de Louw, Cees Konter, Petro Kuijpers, Jan Leenders, Theo van Rossum, Arnold vd Wijdeven en Martien Swinkels.

Gala der Spartanen uitverkocht
Op 16 december vindt na het succes van vorig jaar het tweede 'Gala de Spartanen' plaats. Onder ander Andy Marcellisen, Frank Schrijen, Kitty Goverde en Berry Knappen zullen deze avond hun beste grappen en sketsen opvoeren. Dit alles aan elkaar gepraat en gezongen door KUUB. Dat deze avond een succesvolle formule is blijkt wel uit de kaartverkoop. Alle kaarten zijn verkocht. Naast de gewone kaarten zijn er ook veel combinatiekaarten met een diner bij De Hommel en het Gala over de toonbank gegaan. Dat er een derde editie gaat komen van het Gala staat nu dan ook al vast.