Afbeelding

T.V. 't Slotje vliegt uit de startblokken

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - In tennishal D'n Ouwe Toren stond zondag de eerste wedstrijd van het teamtennis seizoen op het programma in de tweede divisie tegen de Limburgse/Duitse combinatie All-In & Westerheide. In de aanloop naar deze wedstrijd is er nog extra getraind en werd voor het eerst samen geluncht. Dit allemaal in het kader van teambuilding.

Het team startte met louter overwinningen. Vooral de dubbels werden bijna allemaal gewonnen. Voor het eerst werd er ook gemixt gespeeld. Deze nieuwe vorm werd omarmt door Myrne van Erp en Gideon van Esch. Zij lieten meteen zien waarom het mixen niet onderschat mag worden. Nadat ze achter kwamen met 4-1 (bijna elke game deuce), trokken ze de gashendel open en wonnen ze met 6-4/6-2. De laatste dubbel was ook een ware strijd om elk punt. Laura Hazenberg & Ilse van Rooij moesten de eerste set nipt laten met een break met 6-4 om vervolgens de tweede spannende set met 6-4 te winnen.

De tussenstand was mede daarom met 14-2 in het voordeel van 't Slotje.

In de categorie t/m 14 was 't Slotje heer en meester. Maud van Oosterwijk, Kim van den Broek, Daniel Barendse en Timo Hocks wonnen met overmacht de wedstrijden. Ze hebben de goede vorm vanuit de najaarcompetitie mooi meegenomen(kampioen t/m 17 jaar). Tot en met 12 en 23 jaar was het eerlijk verdeeld en tot en met 16 jaar maakte het karwei af.

De einduitslag kwam uiteindelijk op 37-11 voor 't Slotje. Hiermee nestelt de Beek en Donkse formatie zich aan de kop van de ranglijst. De volgende wedstrijd zal een spannende worden, want op 18 december komt WITS naar Laarbeek. Zij worden toch hoger aangeslagen. Dat zal meer een slijtageslag gaan worden, is het vermoeden. Dus komt dat zien!

Verder wordt de jeugd dit seizoen wederom ondersteund door sponsoren van T.V. 't Slotje. Zonder hun is het niet mogelijk om op dit niveau te mogen acteren. Wederom dank daarvoor.

Sponsoren Stedentennisteam T.V. 't Slotje 2015-2016: Cor Segers Groep, Intersport Gunneman, Sport Events en D'n Ouwe Toren Tennis & Squash.