Voorzitter Oscar Martens reikt de ‘jubileum handdoek’ uit aan jubilaris Maico Sanders
Voorzitter Oscar Martens reikt de ‘jubileum handdoek’ uit aan jubilaris Maico Sanders

Badmintonclub De Ganzeveer eert jubilarissen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van badmintonclub De Ganzeveer uit Aarle-Rixtel vond er een primeur plaats. Voor het eerst sinds het bestaan viel er een jubileum van een lid te vieren. En om het nóg mooier te maken; het waren er direct twee! Ferry Tabor en Maico Sanders zijn dit seizoen 25 jaar lid van de vereniging.

In het seizoen 1991-1992 werden Ferry en Maico lid van de badmintonvereniging, toen nog spelend in de zaal bij de Artex fabriek. In de 25 jaar daarna speelden zij competitie en zette zij zich beiden op diverse manieren extra in voor de vereniging.

Het bestuur wilde deze mijlpalen natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan en koos er voor om tijdens de nieuwjaarsreceptie de heren eens goed in het zonnetje te zetten. Ferry was helaas op deze avond verhinderd, waardoor Maico de spotlights volledig voor zichzelf kreeg.

Naast een bos bloemen en een heuse jubileum handdoek, kregen beide heren deze avond ook de titel van erelid van de vereniging. Dit houdt onder andere in dat zij – ook al zouden ze ook niet meer actief spelen bij de club – altijd betrokken zullen blijven worden bij activiteiten van de club.

Het bestuur van De Ganzeveer wil via deze weg beide heren nogmaals feliciteren met hun jubileum.