Archieffoto: Vera Leenders in balbezit

DSV te sterk voor Flamingo's

Mariahout - Flamingo's 1 speelde zondag 8 januari een uitwedstrijd tegen DSV in de Hercules in Diesen. DSV staat op plaats 5.

De stand liep gelijk op tot 2-2 met korte kansen achter de korf. Daarna liep de stand op tot 6-3 door afstandsschoten van DSV. Flamingo's liet de moed niet zakken en bleef fel strijden en er werd gedreven gespeeld. Na opnieuw een paar treffers van korte afstand en een verzilverde strafworp, wordt het via 7-6 uiteindelijk 9-6 voor rust.

Helaas wist DSV kort na rust twee keer te scoren en liep uit naar een 11-6 voorsprong. Flamingo's creëerde wel kansen maar beloonde dit spel niet. Het gat bleef telkens minimaal vier doelpunten verschil en bleek te groot. DSV gaf de voorsprong niet meer uit handen en stuurde Flamingo's met een 16-10 eindstand terug naar Mariahout.

Zondag 15 januari aanstaande bezoekt Senioren 1 de koploper SVOC'01 in de Raayhal in Overloon.

Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, boekte een gemakkelijke overwinning op SCMH. Er werd met 3-13 gewonnen door goede acties en overtuigend spel.