Tim Barten was in de eerste ontmoeting verantwoordelijk voor de 1-1 (archieffoto)
Tim Barten was in de eerste ontmoeting verantwoordelijk voor de 1-1 (archieffoto)

vv Mariahout maakt zich op voor derby

Sportnieuws Sport

Mariahout - De derby Mariahout-Keldonk staat zondag 19 februari op het programma. Extra speciaal deze ontmoeting is het weerzien van Keldonk-trainer en Mariahoutenaar Peter van den Heuvel op Mariahoutse velden.

De eerdere ontmoeting dit jaar was qua scoreverloop volledig in balans. Kijkende naar het balbezit had Mariahout de regie stevig in handen, maar het opportunistische spel van Keldonk leverde ook de nodige kansen op, waardoor Mariahout uiteindelijk niet mocht klagen met een deling van de punten. Kijkende naar de stand op de ranglijst kan geconcludeerd worden dat Keldonk de punten op dit moment het hardst nodig heeft. Zij staan met tien punten uit dertien wedstrijden op de een-na-laatste plaats. Desalniettemin kan ook Mariahout de punten goed gebruiken om vanuit de middenmoot weer aansluiting te vinden met de bovenste regionen. Beide teams zijn dit kalenderjaar nog in afwachting van hun eerste overwinning en de verwachting is dan ook dat zij een mooie en sportieve strijd zullen leveren om de overwinning.

Gezien het mooie affiche vindt er na de wedstrijd een speciale supportersactie plaats. vv Mariahout hoopt op een grote opkomst om de Marianen het welbekende extra steuntje in de rug te geven. Na de wedstrijd zijn er speciale actieprijzen in de kantine. Komt allen zondag naar sportpark De Heibunders om Mariahout te steunen op weg naar de eerste overwinning in 2017! Aanvang van de derby is 14.30 uur.