De aanwezige jubilarissen, vlnr: Michel Ramakers (25 jaar lid), Luciën van Veggel (40 jaar lid), Rein Dekkers (40 jaar lid) en Theo van den Burgt (40 jaar lid)
De aanwezige jubilarissen, vlnr: Michel Ramakers (25 jaar lid), Luciën van Veggel (40 jaar lid), Rein Dekkers (40 jaar lid) en Theo van den Burgt (40 jaar lid)

Jaarvergadering bij H.S.V. 't Sluisje

Sportnieuws Sport

Lieshout - Hengel Sport Vereniging 't Sluisje heeft op dinsdag 24 april haar jaarvergadering, de algemene ledenvergadering, gehouden. Voorzitter, Toon Daniëls, opende de vergadering, heette iedereen welkom en vroeg de vergadering om een minuut stilte voor de overleden leden, die hen het afgelopen jaar zijn ontvallen.

In het bijzonder noemde hij Wil Dammers, het bestuurslid die plotseling overleed en veel goed werk deed, onder andere de contacten met sportvisserij Nederland en de ledenadministratie waren bij Wil in goede handen.

Namens het bestuur deed Toon de nodige mededelingen. Verder meldt hij dat er een mijlpaal is bereikt bij deze mooie vereniging. De visclub is flink groeiende en heeft momenteel 438 seniorleden en 33 jeugdleden. Dit jaar bestaat de club 70 jaar en dit zal in twee delen worden gevierd. Voor de jeugd is dit tijdens de nationale hengeldag op 27 mei, voor de volwassenen is de feestdag op 1 juli.

Nadat de secretaris zijn verhaal had gedaan was de penningmeester aan de beurt om zijn verhaal over de centjes te doen. Hij had het goed op orde en de kascontrole commissie verleende hem decharge. Hierna kwam de begroting 2017 aan de orde.

Na dit deel van de vergadering kwamen de jubilarissen aan de beurt. Maar liefst 7 leden hadden dit jaar iets te vieren voor wat betreft hun lidmaatschap van HSV 't Sluisje. Michel Ramakers en Ton van de Baar werden gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap en ontvingen een attentie. Theo van den Burgt, Jan Daniëls, Rein Dekkers, Hein Smits en Luciën van Veggel werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap, zij allen ontvingen een attentie en een zilveren speldje.

Na de pauze werd de kascontrolecommissie opnieuw benoemd, Rolf van de Laar werd bedankt voor zijn werkzaamheden in deze commissie en John Ramakers en Gerry Dekkers treden toe.

Nadat de punten bespreking viswater, het 70-jarig jubileumfeest en het wedstrijdreglement, het wedstrijdprogramma en de contributie waren behandeld was het tijd voor de bestuurverkiezing. Aftredend en niet herkiesbaar waren Willy Verhoeven en Wil Dammers (overleden), wel herkiesbaar was Frans Verkuijlen, hij werd herkozen en nieuw in het bestuur is Piet van Hoof.

Na de rondvraag sloot de voorzitter de vergadering en dankte iedereen voor hun aanwezigheid en voor hun inbreng. Ook dankte hij nogmaals alle vrijwilligers en sponsors van de club en hoopt dat de vereniging ook dit jaar weer een beroep op hen kan doen.