Afbeelding

Junior-senior toernooi bij 't Slotje

Sportnieuws Evenementen

Beek en Donk - Het Junior/Senior toernooi gaat van start op zondag 27 augustus bij tennisvereniging 't Slotje. Dankzij de grote opkomst en gezelligheid is het al jaren een geslaagde afsluiter van de vakantie geweest! Doe jij dit jaar ook mee?

Wat houdt het junior-senior toernooi in voor diegene die dat nog niet weten? Je geeft je als junior en senior samen op om meerdere dubbelpartijtjes te spelen. waarbij de junior of senior lid moet zijn van tennisvereniging 't Slotje. Of je wel of geen tenniservaring hebt is niet van belang. Het gaat vooral om het hebben van een leuke middag. Je mag dus meedoen met je (stief)vader, (stief)moeder, oom, tante, opa, oma, buurman, buurvrouw, neef, nicht... het maakt niet uit. Mocht je als junior of senior geen partner hebben, dan is dat ook geen probleem! De organisatie zoekt een goede teamspeler voor je. Naast de wedstrijdjes die gespeeld worden, worden er ook nog andere spelletjes gespeeld waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De winnaar van het toernooi gaat er zelfs vandoor met de grote wisselbeker, die nu nog in het bezit is van Nienke van de Rijdt.

Je kunt je opgeven voor 20 augustus door een mail te sturen naar: juniorseniortoernooi@tv-slotje.nl, onder vermelding van: naam junior, leeftijd junior, naam senior, leeftijd senior, mailadres en telefoonnummer.