Afbeelding

Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert Fotopuzzelwandeltocht

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk heeft weer een wandeltocht uitgezet van ongeveer 4 kilometer, met een duidelijke routebeschrijving. Onderweg zijn er op verschillende plaatsen foto’s genomen. Op zo’n foto vindt u bijvoorbeeld een stukje van de omgeving, een voorwerp in tuinen of details van bijvoorbeeld een gebouw. Al die foto’s staan in een willekeurige volgorde afgedrukt op het deelnameformulier dat u meekrijgt met de routebeschrijving. De opdracht is om deze foto’s in de juiste volgorde van de route te plaatsen en te noteren op het deelnameformulier. 

Start en finish is bij De Dorpstuin, Parklaan 2. Op 3 juli kan men starten tussen 13.00 uur en 14.30 uur. Deze sportieve buitenactiviteit is voor leden gratis en kost voor niet-leden €4.00. Daarvoor krijgt men koffie/thee bij ontvangst en bij terugkeer een consumptie. Lopen kan individueel of met een groepje (dat met één deelnameformulier meedoet). 

Voor de goede oplossingen zijn een vijftal leuke prijzen beschikbaar. Bij meerdere goede oplossingen bepaalt het lot. Het deelnameformulier moet bij terugkomst worden ingeleverd. De prijswinnaars worden in het eerstvolgende Bedonkske bekend gemaakt. Voor iedereen die met deze puzzeltocht meedoet: veel wandelplezier en succes met het vinden van de juiste fotovolgorde! Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeelendonk.nl.