Mischa Werdens per direct Trainer/Coach Sparta'25 2

Sport Sport

Beek en Donk - In goed onderling overleg is besloten dat Mischa Werdens het lopende seizoen afmaakt als trainer/coach van Sparta'25 2.

De huidige trainer van Sparta'25 2, Henri Maas, had onlangs al aangegeven aan het einde van het lopende seizoen te willen stoppen als trainer/coach van Sparta'25 2. Mischa Werdens had ondertussen aangegeven een rol te kunnen spelen in de begeleiding van het tweede elftal. Op basis van dit gegeven heeft Henri aangegeven geen bezwaar te hebben om het stokje in de winterstop al definitief over te dragen aan Mischa en zelf een stap terug te doen.

Sparta'25 dankt Henri Maas voor zijn inzet en betrokkenheid bij Sparta'25 en wenst hem alle geluk toe met de plannen die hij heeft.

Mischa Werdens behoeft weinig introductie binnen Sparta'25. Als oud selectiespeler en jeugdtrainer heeft Mischa zijn sporen al meer dan verdiend binnen deze vereniging. Het afgelopen seizoen was Mischa trainer van het eerste vrouwenteam van RKSV Nuenen dat uitkomt in de hoofdklasse van het vrouwenvoetbal.

Sparta'25 wenst Mischa Werdens veel plezier en succes met het tweede van Sparta, waarvoor nog een derde periode titel te winnen kan zijn. Dus er is nog zeker wat om voor te strijden.