Afbeelding

ATTC’77 zet zich in tijdens NL-Doet

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Een stuk of twaalf fanatieke leden van de Aarle-Rixtelse Tafeltennisclub melden zich op zaterdag 16 maart vroeg in de ochtend om de sporthal aan de Jan van Rixtelstraat weer op te knappen. Achterstallig onderhoud, schoonmaken en verbeteren stond vandaag centraal.

Een aantal leden ging voortvarend aan de slag met het vervangen van de verlichting boven de bar. Er hangen weer nieuwe schitterende, dimbare spotjes om de juiste sfeer te brengen in de gezellige kantine. Daarnaast kregen ook de tafeltennistafels en de vloer in de zaal een grondige schoonmaakbeurt zodat ze er weer een tijdje tegenaan kunnen. Een andere welkome verbetering was het ophangen van een nieuw, groter televisiescherm en een dartbord, voor extra (sportief) vermaakt op drukke avonden. Een heuse ‘Wall-of-Fame’ is gemaakt waarmee recente en aanstaande kampioensteams blijvend kunnen worden herinnerd. Ook werden enkele plafondplaten vervangen in de kleedlokalen en de kantine, wat nodig was na een eerdere lekkage. Enkele lampen zijn vervangen en ook de douches zijn uitgebreid schoongemaakt, waardoor ook de kleedlokalen er weer mooi uitzien. ATTC dankt de inzet van alle leden die deze dag hebben geholpen. De hal kan er weer een tijdje tegenaan!

Wil je nu ook graag kennismaken met de mooie tafeltennissport? Dat kan! Neem een kijkje op www.attc77.nl of kom op een maandag- woensdag- of donderdagavond langs voor een vrijblijvende kennismaking.