Bijeenkomst Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel

woensdag 25 oktober 2017 20:00

Aarle-Rixtel – In de 5 jaar dat de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel bestaat kwam iedere keer het punt te hard rijden in het dorp ter sprake. De Werkgroep Verkeer, onderdeel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel, komt woensdag 25 oktober weer bijeen om over dit thema en andere verkeerssituatie's te praten. De bijeenkomst is in De Dreef en begint om 20.00 uur.

Vrijwel de gehele bebouwde kom van Aarle-Rixtel is een 30-km zone. Toch wordt keer op keer gemeld dat er (veel) harder dan 30 kilometer per uur wordt gereden. En is de vraag: handhaving door de politie en snelheidsremmende aanpassingen van de weg. Echter, een oplossing kan alleen door gezamenlijk actie van alle partijen (politie, gemeente en inwoners) tot stand gebracht worden.

In de komende bijeenkomst wil de werkgroep verkeer een oproep hiertoe doen. De bijeenkomst is een vooroverleg waarin iedereen die belangstelling heeft, mee kan praten over verkeerssituaties in Aarle-Rixtel. Het resultaat van het overleg is een lijst die aan de gemeente wordt gestuurd. Een tweede bijeenkomst, het overleg met de gemeente, staat gepland voor woensdag 29 november en is eveneens in De Dreef.

Op dit moment zijn er 32 openstaande punten. Wilt u weten welke punten dit zijn, vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van de laatste bijeenkomst op. Naar dit e-mailadres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeerssituaties sturen.

Dus wilt u meepraten over het verkeer in Aarle-Rixtel laat dan van u horen of kom naar de bijeenkomsten van Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel.

Locatie