Keramiek
Keramiek Foto: Lisanne Lammers

Lisanne Lammers en Riet Hagelaar-van Bree

zaterdag 31 juli 14:00 - 17:00

Lisanne Lammers en Riet Hagelaar-van Bree exposeren in ’t Oude Raadhuis 24-07/15-08-2021

Riet Hagelaar van Bree: Schilderen is onthaasten. Je energie en creativiteit ruim baan geven. In de beeldende kunst zijn geen grenzen.Een heerlijk avontuur dat nooit ophoudt, en je telkens opnieuw inspireert om aan het werk te gaan.

Haar werken zijn zeer divers; zowel onderwerp, als materiaal en techniek.

Ze maakt tekeningen met potlood, schilderijen in olieverf en aquarellen.

Deze werken zijn gebaseerd op de natuur, voornamelijk landschap, en de aquarellen zijn voornamelijk bloemen.

Lisanne Lammers exposeert haar abstract geometrische werk. Na haar opleiding beeldhouwen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen heeft ze in de loop der jaren haar eigen stijl ontwikkeld. Abstract en geometrisch afgewisseld met beeldend poëtisch. Als veelzijdig kunstenaar heeft ze zich veel technieken eigen gemaakt. Naast keramiek werkt ze in diverse andere materialen om haar creaties vorm te geven. "Ideeën leiden tot nieuwe ideeën waarbij het materiaal dient om het idee uit te voeren, maar ook het uitgangspunt kan zijn van een idee”.

Mocht je haar werk in het oude raadhuis niet kunnen bezichtigen, maar wel nieuwsgierig zijn naar haar werk, kijk op haar Instagram accounts 'lisanne.lammers' en 'my_best_friends_book' of haar website 'www.lisannelammers.nl'

Open woensdag t/m zondag