Afbeelding
Foto: bibliotheek de lage beemden

CINEbieb film: The Biggest Little farm

woensdag 12 oktober 2022 20:00 tot 23:00

Filmmaker John en zijn vrouw Molly verruilen in 2011 de grote stad voor het platteland. In deze hartverwarmende documentaire volg je het koppel terwijl ze een stuk dor land ombouwen tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem.

Antoniushoeve
Deze filmavond wordt ingeleid door Max van den Dool van de Antoniushoeve in Aarle-Rixtel. Inmiddels zes jaar geleden verhuisde hij met zijn gezin naar Noord-Brabant. In de Antoniushoeve in Aarle-Rixtel begonnen ze een biologische tuinderij om bij te dragen aan de lokale biologische voedselvoorziening.

CINEbieb
Onder de naam CINEbieb vertoont Bibliotheek de Lage Beemden aankomend najaar iedere maand een film. Soms diepgaand en aangrijpend rond een actueel of maatschappelijk thema, maar soms ook humoristisch.

Kaartjes
De filmavonden vinden plaats in het sfeervolle Perron 15 in Aarle-Rixtel. De film The Biggest Little Farm wordt op woensdag 12 oktober om 20.00 uur vertoond. Toegangskaartjes zijn te koop via www.bibliotheeklagebeemden.nl en kosten 5 euro per film. De volgende filmavonden zijn op 16 november en 14 december.

Locatie