Afbeelding
Foto: website Mediasmarties

KennisCafé over mediagebruik bij kinderen

dinsdag 4 oktober 2022 20:00 tot 21:30

Vind een gezonde balans in het mediagebruik van je kind

Worstel je met het mediagebruik van je kind? Vind je het lastig om je kind te begeleiden? Loopt elk gesprek over social media met je kind uit op een discussie? En is de balans ver te zoeken? Kom dan op dinsdagavond 4 oktober naar het KennisCafé in het Dorpshuis in Lieshout.

Denise Bontje neemt je tijdens een interactieve presentatie mee in de wereld van de media en het mediagebruik van je kind. Denise is mediadeskundige en eigenaar van het platform Mediasmarties. Ze vertelt hoe je een goede balans kunnen vinden in het mediagebruik van je kind met en zonder scherm. Ook krijg je tips om hierover in gesprek te gaan met je kind. Tijdens de bijeenkomst is ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen en ideeën uit te wisselen met elkaar.

Voor wie?
Voor ouders met kinderen van 9 t/m 13 jaar.Voor gastouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten die werken met kinderen in deze leeftijdsgroep.

Waar en wanneer?
Dorpshuis Lieshout. Dinsdag 4 oktober van 20.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden
Graag vooraf online aanmelden voor deze gratis informatieavond.

De informatieavond wordt opgezet door de Bibliotheek De Lage Beemden en LEV Laarbeek. De presentatie wordt inhoudelijk verzorgd door Mediasmarties, in de persoon van Denise Bontje. Meer weten? Kijk op www.mediasmarties.nl

Locatie