Gemengd koor De Klokkengieters.
Gemengd koor De Klokkengieters. Foto:

Najaarsconcert Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel

zondag 9 oktober 2022 15:00 tot 16:00

Najaarsconcert Gemengd Koor De Klokkengieters

Zondag 9 oktober 2022 ,Aanvang 15.00 uur

Kerk Onze Lieve Vrouw Presentatie in Aarle-Rixtel

Gemengd koor De Klokkengieters uit Aarle-Rixtel geeft zijn eerste concert na corona.

Na een periode van stilte rondom De Klokkengieters treden we voor het eerst sinds de uitbraak van corona weer naar buiten.

Samen met het Budels Gemengd Koor brengen wij u nummers uit het repertoire dat onze beide koren in de loop der jaren opgebouwd hebben aangevuld met enkele nieuwe werken.

Het Budels Gemengd koor heeft een uitgebreid repertoire en richt, meer als de Klokkengieters, op profane muziek. Zij brengen u liederen ten gehore uit operettes en bekende liederen uit opera’s, en klassieke werken, moderne liedjes en nummers met een folkloristisch tintje. De arrangementen van dirigente/pianiste Hilde Ubben geven de optredens van het Budels Gemengd Koor een apart tintje.

Gemengd Koor De Klokkengieters richt zich  vooral op licht klassieke, vooral geestelijke muziek. Deze liederen komen prachtig tot zijn recht in onze Aarlese kerk “Onze Lieve Vrouw Presentatie” .

Onze dirigent Jan van de Beek en organist Rob Rassaerts, die ook  enkele orgelwerken  solo zal spelen op het prachtige Smits-orgel van onze kerk, brengen voor u, samen met de koorleden, een uitgekiend programma met een selectie uit ons oude repertoire, aangevuld met enkele nieuwe nummers.

Wij heten u van harte welkom bij ons concert.

Wij wensen u veel   luisterplezier.

Locatie