Afbeelding
Foto: Lollypops

Gratis optreden voor ouderen uit Beek en Donk

donderdag 24 november 2022 19:00 t/m 21:00

De Lollypops, zijn gestart als een smartlappenduo dat bestaat uit twee zussen, Jet en José Meeuws. Aanvankelijk zongen wij beiden in het koor ‘Estrade’. Zoekende naar een nieuwe uitdaging vonden we in het jaar 1998 een aankondiging van het smartlappenfestival in het weekblad ‘Somerens Contact’, dat jaarlijks in Someren werd gehouden. Maar we zijn niet stil blijven zitten, ons enthousiasme steeg meer en meer en we wilden als zangduo doorgaan. De smartlappen werden al gauw uitgebreid met Nederlandstalige muziek, vooral uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Op speciale verjaardagen en bij allerlei verenigingen, op buurtfeesten bij 40 en 50 jarige huwelijksfeesten en op seniorenmiddagen treden we op, van Someren tot ver in de omstreken.

Locatie