Bibliotheek De Lage Beemden
Bibliotheek De Lage Beemden Foto: Kinderboekenweek 2023

Kinderboekenweek ‘Een thuis om in te lijsten’

woensdag 4 oktober 2023 14:00 tot zaterdag 14 oktober 17:00

Van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar ‘Bij mij thuis’, waarmee we ‘thuis’ vieren, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Kom naar Bibliotheek De Lage Beemden voor een leuke activiteit!

‘Een thuis om in te lijsten’

Ben jij ook zo trots op jouw thuis? Je gezin, familie, huisdieren, huis of tuin? Of denk je bij ‘thuis’ juist aan de kookkunsten van je vader of het gezang van je moeder? Kom tijdens de Kinderboekenweek naar de bibliotheek en teken je eigen thuis in een mooie lijst en hang hem op in jouw bibliotheek. In de bibliotheken in Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk en Lieshout staat tijdens de bemande uren een tekentafel klaar, waar kinderen uit groep 1 t/m 5 hun thuis kunnen tekenen. Een prachtig versierde bibliotheek vol ingelijste thuisportretten zal het eindresultaat zijn.