Mustafa Ibrahim
Mustafa Ibrahim Foto: LEV Taalmaatje

Expositie ‘Winter in Laarbeek’

zaterdag 9 december 14:00 - 17:00

In de sfeervolle wintermaanden biedt Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis een warm welkom aan de creatieve geesten van Laarbeek. De expositie “Winter in Laarbeek” is een speciale gelegenheid om lokale creatievelingen in de schijnwerpers te zetten. 

Verbinding via kunst;

Deze expositie heeft als doel om een brug te slaan tussen alle creatieve geesten binnen onze gemeenschap en een verbinding te maken tussen de Laarbeekers en onze talentvolle kunstenaars. Het is mooi dat we creatieve mensen, die niet zo makkelijk hun werk laten of kunnen laten zien, nu een podium krijgen in Laarbeek. 

Samen exposeren geeft kracht. 

Tijdens de openingsweekeinden kunnen bezoekers deelnemen aan de loterij ten behoeve van een plaatselijk goed doel, waarvan de trekking op 30 december om 16:45 uur is.

Gelijktijdig vindt er in de hal beneden een expositie plaats van het werk van Mustafa Ibrahim, een tekenaar oorspronkelijk afkomstig uit Syrisch Koerdistan, die na vele omzwervingen zijn thuis heeft gevonden in Laarbeek. Met de ondersteuning van LEVgroep-Taalmaatje brengt Mustafa zijn schilderijen naar voren, met als doel om in contact te komen met anderen en de Nederlandse taal beter te beheersen.

Deze expositie is heel bijzonder, vooral in deze tijd waarbij we door de kracht van taal en creativiteit mensen en culturen met elkaar kunnen verbinden.

Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis heet je welkom in de wereld van kunst en cultuur in Laarbeek deze winter.

Open: 25 november t/m 30 december, elke zaterdag en zondag van 14:00 – 17:00, echter op 24 december gesloten. Toegang is gratis. Heuvelplein 8, Beek en Donk. www.oudraadhuis.nl

Entree is gratis.


Locatie