Afbeelding
Foto: niet nodig

Sixties Tribute Band in Ons Tejater

zaterdag 11 februari 2023 20:30 t/m 23:30

Kom terug in de sfeer van de jaren ’50 en ’60 met de Sixties Tribute Band op zaterdag 11 februari bij Ons Tejater in het Dorpshuis te Lieshout. Aanvang 20.30 uur en de zaal gaat open om 20.00 uur. Een gezellig avondje dansen en swingen. Het is tevens een van de laatste optredens van deze viermans formatie uit Eindhoven en omgeving. 

De Sixties Tribute band staat garant voor een geweldige avond vol met historie van Cliff & The Shadows en de klassieke Amerikaanse hits uit de jaren ‘50 & ‘60 zoals nummers van de Everly Bros, Roy Orbison, Elvis Presley, Buddy Holly, Chuck Berry, Carl Perkins en vele anderen. Ze volgen de muzikale Route 66 van Chicago tot aan Los Angelos.                     

De band brengt deze muziek met een authentiek geluid zodat het publiek de muziek ook zal beleven als in de jaren ’50 en ’60 het geval was.

Bij ieder optreden is het publiek laaiend enthousiast over de kwaliteit van hun muziek. Dit is ook de reden waarom de Sixties Tribute Band telkens weer zorgt voor een grote opkomst van mensen die samen met de band het gevoel van destijds herbeleven en hiermee het succes van hun optredens verzekeren. 

Locatie