Garagesale Wijk Strijp Aarle-Rixtel

zaterdag 18 maart 2023 9:00 t/m 13:00

Bewoners van de wijk Strijp in Aarle-Rixtel organiseren op 18 maart samen met de bewoners van de omliggende straten voor de 14e keer weer een garagesale. Een garagesale of garageverkoop is een soort rommelmarkt waar de bewoners hun overtallige huisraad of spulletjes vanaf hun oprit of vanuit hun garage verkopen. Deze garagesale is gratis te bezoeken op 18 maart van 9.00 uur tot 13.00 uur. Deelnemers zijn te herkennen aan de gekleurde ballonnen en aan de deelname-poster. Een deelnemerslijst met plattegrond is op 18 maart gratis af te halen op Piushof 19. De deelnemende straten zijn: Piushof, Florentiusdreef, Clovishof, Carolushof, Strijpsoord, Laag-en Hoogstrijp, Croylaan, Biermanstraat, Janssensstraat, Barthold van Heesselstraat, Koppelstraat, Rode en Blauwe Schutplein, Valkendijk, Langeakker, Buizerdstraat.

Locatie