Afbeelding
Foto: Lev Laarbeek

Huiskamer Inloop Dorpsondersteuner Mariahout

woensdag 22 maart 2023 10:00 tot 11:30

Wordt het moeilijker zelf voor je eten te zorgen? Heb je behoefte aan huishoudelijke hulp? Oppas nodig? Hond uitlaten? Hulp met boodschappen doen? Vervoer naar ziekenhuis? Behoefte aan contact of gezelschap? Woning aanpassing? Financiële hulp? Conflict in de buurt?

Heb je een vraag en kun je zelf geen oplossing vinden? De dorpsondersteuner is een sociaal werker, die samen met jou zoekt naar hulp in de kring van mensen die dicht bij je wonen. En heb je nog andere hulp nodig? De dorpsondersteuner wijst je de weg en brengt je met de juiste mensen in contact.

De dorpsondersteuner is een vooruitgeschoven post van ons team bij jou in de buurt, die je helpt met al je vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Heb je geen persoonlijke vraag, maar wil je graag iets voor een ander betekenen en zinvol bezig zijn? Ook dan ben je bij de dorpsondersteuner aan het goede adres.

LEV heeft in iedere kern van Laarbeek een dorpsondersteuner aan het werk.

Locatie