Afbeelding
Foto: Bibliotheek de Lage Beemden

Huiskamer Peuterbieb Mariahout

woensdag 22 maart 2023 10:30 t/m 11:00

Tweemaal per maand organiseren we op woensdagochtend een PeuterBieb in de bibliotheken Beek en Donk, Boekel en Gemert. Aan het begin van de Nationale Voorleesdagen start de bibliotheek een pilot met een PeuterBieb in de huiskamer in het Buurthuis in Mariahout.

De PeuterBieb in Mariahout gaat plaatsvinden op woensdag 25 januari, 8 februari, 8 en 22 maart, 12 en 26 april. Steeds van 10.30 tot 11.00 uur.

PeuterBieb is altijd een feestje! Peuters van 2 tot 4 jaar genieten van een mooi verhaaltje en een leuke activiteit; knutselen, zingen, muziek maken of lekker bewegen. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en jongere broertjes en zusjes, en de kinderopvang, zijn van harte welkom om gezellig mee te doen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tot gauw bij de PeuterBieb!

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. Gekke, leuke, spannende en mooie verhalen prikkelen de fantasie. Ze ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. En voorlezen is vooral leuk en gezellig!