Afbeelding
Foto: Henk Berkers

Huiskamerbridge In De Huiskamer van de Waterpoort

vrijdag 24 maart 14:00 - 16:00

Huiskamerbridge in De Waterpoort

Wie wil dat nu niet, een gezellig samenzijn en tegelijkertijd op een ongedwongen wijze het mooie spel bridge (leren) spelen!

Dit alles kan vanaf vrijdag 20 januari a.s. in De Huiskamer van De Waterpoort.

Deze Huiskamer staat bekend om haar huiselijke sfeer, waar mensen elkaar ontmoeten en een praatje kunnen maken. En wat is er mooier dan in deze sfeer gezellig met elkaar een potje bridge te spelen.

Concept

Tijdens een wekelijkse inloopmiddag op vrijdag kunnen mensen met enige kennis van het bridgespel, maar ook mensen die het spel willen leren spelen, elkaar ontmoeten en dit mooie spel samen spelen. Er zal geen sprake zijn van een competitieverband en daardoor is het toegankelijk voor iedereen. Of je nu alleen komt, of als paar, er is plek voor iedereen!

Bij binnenkomst zullen de tafels worden ingedeeld en zal de middag verder onder de bezielende begeleiding staan van Hannie en Rian Somers. Zij staan onder andere klaar om vragen over het spel te beantwoorden. Maar niet alleen Hannie en Rian kunnen dit doen, je mag je vraag ook gewoon voorleggen aan je medespelers. 

Sociale aspect

Het sociale aspect is de rode draad! Omdat er geen vaste tafelindeling is en je iedere week kan kennismaken met andere tafelleden, wordt het bridgespel gecombineerd met een gezellig samen zijn. Doordat er vragen gesteld kunnen worden zal het niet stil zijn, maar dat is juist waar we naar op zoek zijn. Een praatje hoort er bij! En niet alleen tijdens het spel, ook na afloop bestaat er nog de mogelijkheid om gezellig na te kletsen onder het genot van een drankje.

Dus ben je een liefhebber van het bridgespel en wil je dit spel buiten competitieverband in een ongedwongen, gezellige huiskamersfeer spelen? Loop dan vooral binnen! 

Waar?             De Huiskamer van De Waterpoort ingang aan de Rubenslaan tegenover de Beweegtuin

Wanneer?       wekelijks vanaf vrijdag 20 januari 2023

Hoe laat?        van 14.00u tot 16.00u

Kosten            2 euro (inclusief koffie of thee)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rian Somers via 06-29158679

Locatie