Anita Roijackers in haar atelier
Anita Roijackers in haar atelier Foto: Anita Roijackers

Expositie ‘Organische Vormen’

zaterdag 25 maart 14:00 - 17:00

Expositie “Organische Vormen” van kunstenares Anita Roijackers in Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis

Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis in Beek en Donk presenteert van 4 tot en met 26 maart de expositie “Organische Vormen” van kunstenares Anita Roijackers. De expositie is de eerste solo-expositie van Roijackers en toont abstracte hedendaagse kunst, geïnspireerd door de natuur en haar tuin.

Materialen Bezoekers kunnen genieten van organische vormen met een vleugje fantasie en veel kleur. Roijackers werkt met verschillende materialen, waaronder hout, papier en linnen met olieverf of acryl. Haar werk getuigt van groot vakmanschap en is intuïtief. Roijackers heeft een unieke stijl ontwikkeld waarin ze de natuur weet te vertalen naar haar eigen beeldtaal.

Inspiratiebron De kunstenares laat zich inspireren door het dagelijks leven, maar vooral door de natuur. In haar expressieve schilderijen gaat ze om met vrijheid, vergankelijkheid, nieuw leven, beweging, stilte, balans en disbalans, kwetsbaarheid en kracht. Het is een organisch proces van vallen, opstaan en toeval.

Openingstijden De expositie is te bezoeken op zaterdag en zondag tussen 14:00 en 17:00 uur en tijdens de openingstijden van cadeauwinkel Knus bij Marie op woensdag tot en met vrijdag.

Op donderdag 23 maart van 14:00 tot 15:30 uur is er een Kunstcafé, waar bezoekers in kleine groepen kennis kunnen maken met de kunstenaar, en uitleg krijgen over haar manier van werken. Aanmelden kan via info@oudraadhuis.nl.

We nodigen u van harte uit om de prachtige werken van Anita Roijackers te komen bekijken. Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis is gevestigd aan Heuvelplein 8 in Beek en Donk. 

Meer informatie over de expositie en de kunstenares is te vinden op www.oudraadhuis.nl.

Locatie