Afbeelding
Foto: OJA

OJA Presents : Mini Fat Jam Afterparty

zaterdag 25 maart 2023 20:00 tot zondag 26 maart 3:00

Zaterdag 25 maart staat de kleine variant van de langst lopende BMX jam, ofwel de Mini Fat Jam voor de deur. Overdag hangen bij de Sugarhills aan de valkendijk met een koude rakker, BMX kijken, balletje trappen, Frisbeeke gooien, en met wat geluk mogen we proeven van de lekkerste hamburgers van meester BBQ chef Fritske!

In de avond gaat de Mini Fat Jam door de in vorm van de afterparty. Vanaf 20.00 staan de goud gele pilskes klaar om de keeltjes te smeren in plaats van de fietskettingen. OJA’s Finest DJ team staat paraat met een arsenaal vol vette platen om de afterparty in een fijne flow voort te zetten. Let’s get rowdy. BIKES BEERS & B*TCHES

OJA open : 20.00

Gratis entree

Tot OJA

DIRT!

Locatie