Afbeelding
Foto: Canva Pro

Huiskamer Belastingspreekuur OP AFSPRAAK

woensdag 19 april 2023 13:00 tot 16:00

Vanaf 1 maart kun je weer online belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? LEV Laarbeek heeft twee kundige vrijwilligers. Zij houden gratis spreekuren, op afspraak, in de Huiskamer op de Otterweg 27 in Beek en Donk.

Hoe werkt het? 

- Het gratis spreekuur is voor particulieren met een eenvoudige aangifte en een laag inkomen en vermogen (binnen de grenzen van huur- of zorgtoeslag)

- Je logt tijdens het spreekuur zelf in op mijnbelastingdienst.nl. De vrijwilligers werken niet met een machtiging

- Je kunt bij de Belastingdienst alleen nog inloggen met de DigiD app of met je DigiD plus een sms-controle. Download de DigiD app of activeer de sms-controle in Mijn DigiD. Lees op digid.nl hoe je de sms-controle activeert. Of kom naar ons Informatiepunt Digitale Overheid van de bibliotheek. Wij denken met je mee!

Aanmelden:

De spreekuren zijn in maart en april op iedere dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Als je naar een spreekuur wilt komen, meld je dan van tevoren aan op LEV Laarbeek op telefoonnummer: 0492 328800.

Locatie