Afbeelding
Foto: Canva Pro

Huiskamer Tarot workshop

donderdag 20 april 2023 9:00 t/m 11:00

Tarot workshop

Op donderdagochtend 20 april is er een Tarot workshop in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Thema van de workshop is het leren kennen van het eeuwenoude Tarot kaartspel. In twee uur tijd leer je over de symbolische achtergrond van de kaarten, de betekenis van elke kaart en hoe de kaarten samenwerken in een Tarot lezing.

Tarot bestaat uit 78 kaarten met elk hun eigen afbeelding. De dwaas, de keizer, het rad van fortuin... Elke kaart heeft meerdere mogelijke betekenissen. Het kaartspel bestaat al minstens sinds de 15e eeuw en wordt sinds ongeveer 1800 gebruikt voor ‘waarzeggerij’. Wat brengt de liefde je? Hoe zal het met je carrière gaan? Die skivakantie die je volgend jaar wil plannen, goed of slecht idee? Een voor een worden er kaarten getrokken en op tafel gelegd, en hun betekenis geduid.

Tijdens het eerste deel van de workshop leer je over de achtergrond van het spel en het systeem achter de kaarten. Daarna mag je al gauw zelf aan de slag! In groepjes van twee of drie ga je de kaarten leren duiden. De kaarten helpen je om je vraag vanuit verschillende oogpunten te bekijken.

De workshop..

.. is een leuke manier om je fantasie in te zetten. Er zullen Tarot kaarten aanwezig zijn om mee te oefenen. We zullen werken met een van de bekendste kaartensets: Het Rider-Waite tarotspel. Ervaring is niet nodig.

Donderdagochtend 20 april van 9:00 tot 11:00 uur 

Kosten bedragen € 3,- per persoon inclusief een kopje koffie of thee

Bij minimaal vier deelnemers gaat de workshop door. 

Graag aanmelden vóór maandag 17 april via hallo@welkomindehuiskamer.nl 

Locatie