Afbeelding
Foto: Lev Laarbeek

Huiskamer Peuterbieb Beek en Donk

woensdag 5 april 2023 10:15 tot 10:45

Kom luisteren naar verhaaltjes uit de koffer

PeuterBieb is altijd een feestje! Samen met je peuter (2 tot 4 jaar) kom je naar de Bibliotheek, waar jullie samen genieten van een mooi prentenboek. Na het voorlezen is er nog tijd voor een leuke activiteit; knutselen, zingen, muziek maken of lekker bewegen.

Voorlezen is leuk!

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. Gekke, leuke, spannende en mooie verhalen prikkelen de fantasie. Ze ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. En voorlezen is vooral leuk en gezellig! Bij PeuterBieb genieten we samen van een mooi voorleesverhaaltje. Wil je weten welk verhaal? Dat is elke keer weer een verrassing. We maken er steeds weer een écht feestje van.

Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en jongere broertjes en zusjes, en de kinderopvang, zijn van harte welkom om gezellig mee te doen. Na afloop is er tijd voor koffie/thee en een praatje.

Wanneer?

PeuterBieb vindt plaats in Bibliotheek Beek en Donk op de 1e en 3e woensdagochtend van de maand, van 10.15 tot 10.45 uur (inloop 10.00 uur). Met uitzondering van de schoolvakanties. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Locatie