Afbeelding
Foto:

Gratis paardrijden en wandelen met ezeltje voor volwassenen met een beperking

zaterdag 10 juni 2023 14:00 tot 16:00

Op zaterdag 10 juni 2023, 14-16 uur kunnen volwassenen met een beperking bij Zorghoeve de Malbergh aan de Karstraat 13 in Beek en Donk, GRATIS komen paardrijden/rondstappen en met het ezeltje wandelen. 

Zorghoeve de Malbergh is een zorgboerderij waar (jong) volwassenen met verschillende beperkingen hun dagbesteding vinden. Tevens is er de mogelijkheid voor individuele begeleiding en thuisbegeleiding (hulp bij organiseren, administratie, afspraken etc). 

Op de boerderij zijn er veel uiteenlopende bezigheden. Je kunt de verschillende dieren verzorgen en knuffelen, paardrijden, in de tuinkas en moestuin werken, maar ook in de bloementuin is het heerlijk vertoeven! Ook wordt er hout gekloofd en versnipperd. Binnenshuis kan er geknutseld worden en kun je heerlijk in de keuken bezig zijn met bijv. soep, taarten, cake, worstenbroodjes, appelmoes, jam etc maken. Het is lekker bezig zijn op eigen tempo en niveau, met dingen die je leuk vindt. 

De gratis paardrij-middag wordt georganiseerd om volwassenen met een beperking met elkaar in contact te brengen, hun sociaal netwerk te vergrootten. Dit alles op een ongedwongen manier, onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u bellen met 0492-511367 of mailen naar info@zorghoevedemalbergh.nl.  

Locatie