Afbeelding
Foto:

Mariahout 90 jaar

vrijdag 2 juni 2023 12:00 tot zondag 4 juni 20:00

In het weekend van 2, 3 en 4 juni gaat het gebeuren: dan wordt het 90-jarig bestaan van Mariahout met een geweldig feestweekend gevierd.

Op zaterdag 3 juni worden er een zeskamp en een quiz georganiseerd.  De voorbereidingen zijn in volle gang; spellen worden bedacht en gemaakt. Jij kunt met je team deelnemen aan de spetterende zeskamp, de wervelende quiz of beiden! Het Oranjeplein wordt veranderd in een strijdarena waarin je met je team kunt strijden op behendigheid, slimheid, kracht en samenwerking. In de avond wordt het strijdperk verlegd naar de Pelgrim, waar je met je team je hersenen kunt kraken en je geluk kunt beproeven. Dus verzamel je vrienden, familie, buurgenoten of je collega’s en geef je op voor de zeskamp en/of de quiz. Deelname is vanaf 16 jaar. Een zeskamp team moet bestaan uit 8-10 personen. Een quiz team uit 4-6 personen. Teams die zich opgeven voor de zeskamp en de quiz hebben voorrang. Je kunt je opgeven tot en met 13 mei via www.mariahout90.nl/zeskamp-quiz. Voor de jonge kinderen staat er een springkussen klaar.

Op vrijdag 2 juni wordt er een Mariahout speurtocht georganiseerd voor alle kinderen op de basisschool. En op zondag 4 juni worden er op en rond het Oranjeplein vele activiteiten georganiseerd zoals een Heilige mis, Mariahout on Wheels, Racing room on Wheels, Westernstier en Fiets ‘m erin! Meer informatie over het feestweekend kun je vinden op www.mariahout90.nl.