Landelijke BoekStartdag 2023
Landelijke BoekStartdag 2023 Foto: Bibliotheek De Lage Beemden

BoekStartdag bij de bibliotheek

zaterdag 3 juni 2023 10:00 tot 12:00

Zaterdag 3 juni doet Bibliotheek De Lage Beemden mee met de landelijke BoekStartdag. Voor deze gelegenheid is de bibliotheek in de Huiskamer in Beek en Donk speciaal ingericht voor de allerjongste bezoekers van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers. Gezinnen met baby’s en peuters kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur op ontdekking in de bibliotheek. Zo ondervinden zij hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. 

De kinderen kunnen heerlijk genieten van alles wat met lezen en spelen te maken heeft. Er is van alles te doen om samen te ondernemen. Denk hierbij aan een ontdekkingstocht, voorlezen, knutselen, muziek en een grabbelton. Ouders krijgen informatie over digitale prentenboeken, boekentips voor hun kindje en natuurlijk een kopje koffie/thee met iets lekkers. Er is een voorleesmoment om 10.15 uur en om 11.15 uur.

 

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de bibliotheek. Bij inschrijving van een BoekStartlid ontvangen jonge ouders voor zichzelf een gratis abonnement voor drie maanden. Inschrijven kan tijdens de bemande uren. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website: bibliotheeklagebeemden.nl.

Locatie