O&U tijdens afgelopen concert in Bergeijk
O&U tijdens afgelopen concert in Bergeijk Foto: Joost Duppen

Olé!

zaterdag 3 juni 2023 20:00 t/m 23:00

Op zaterdagavond 3 juni staat Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk in het teken van Spaanse sferen tijdens het uitwisselingsconcert met Harmonie Prinses Juliana uit Klaaswaal: Olé! Zowel Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning als Harmonie Prinses Juliana Klaaswaal brengen muziek ten gehore van Spaanse afkomst. 

Voor de laatste keer onder leiding van dirigent Harry Vorselen, zal O&U de werken The Valencian Widow van Aram Khachaturian, Il Concerto van Oscar Navarro met als solo klarinettiste Jonie Pijpers en Cerulean Overture van Julio Domingo ten gehore brengen. Leuk om te weten, is dat Julio de nieuwe dirigent van het harmonieorkest van O&U zal worden. 

Harmonie Prinses Juliana onder leiding van Xavier Scheepers zal ook een programma presenteren waar Spaanse elementen terug te vinden zijn. Zij spelen werken van onder andere Soutullo, Melillo en Copland.

Deze Spaanse avond vol muziek zal op zaterdag 3 juni a.s. aanvangen om 20.00 uur in Muziekcentrum Het Anker. De kaarten zijn te koop bij Fietsvakman van den Berg en Wetzel Optiek Optometrie & Horen in Beek en Donk. Koopt u de tickets liever online? Dat kan via: www.ticketkantoor.nl/shop/oenu-ole

Locatie