Afbeelding
Foto: Commissie Mariahout 90

Feestweekend Mariahout 90 - Fiets ‘m d’r in

zondag 4 juni 2023 13:00 t/m 17:00

Fiets ‘m d’r in!

Op zondag 4 juni wordt er in het kader van het 90-jarig bestaan van Mariahout ‘Fiets ‘m d’r in’ georganiseerd.

Weet je het nog?? Te Land, ter zee en in de lucht? En dan Fiets ‘m d’r in?

Heb jij je altijd afgevraagd of het jou zou lukken om over de balk de overkant te halen? Op 4 juni heb je op het Oranjeplein in Mariahout de kans om je kunsten op de fiets te laten zien… boven een waterbassin natuurlijk! Wij zorgen voor de fiets en jij zorgt voor het lef en de snelheid.

Daag je vrienden, familie en collega’s uit en kom zondag 4 juni naar Mariahout om te zien wie de snelste en de beste is! Er zijn prijzen voor de snelste deelnemer maar ook voor de origineelst verklede deelnemer. Wil je zeker zijn van een plek voor jou of voor de hele groep, schrijf je dan in via www.mariahout90.nl/fiets-m-dr-in. Ter plaatse inschrijven kan natuurlijk ook.

Locatie