Afbeelding
Foto: Theatergroep Mariahout

Onder het wieten dak - Theatergroep Mariahout

vrijdag 22 september 2023 20:00

Theatergroep Mariahout bestaat 50 jaar. De volwassenen productie is een speciaal geschreven voorstelling welke met een grote bezetting uitgevoerd gaat worden. Denk daarbij aan de onze voorstelling “De Zwarte Ruiter” 

Onder het wieten dakDe ouders van Fee wilde graag in en buitengebied wonen, weg uit de randstad om te genieten van de rust van een klein dorpje in Brabant. Dochter Fee integreert snel en wordt eindredacteur van het buurtblaadje, want ooit wil ze een beroemd schrijfster worden. Ze schrijft gretig over alles in het dorp en met succes. “Zo herkenbaar, fantastisch!”, gonst het in de straten. 

Op het moment dat haar buurjongen Mathijs niet komt opdagen op school gaat Fee op onderzoek uit en stuit op ‘breaking nieuws’: op de boerderij van de ouders van Mathijs zit een wietplantage. Fee moet kiezen tussen journalistieke vrijheid of haar vriendschap met het dorp.

Regie: Eva Stam

Locatie