Informatiepunt Digitale Overheid
Informatiepunt Digitale Overheid Foto: Bibliotheek De Lage Beemden

Informatiepunt Digitale Overheid

zaterdag 23 september 10:00 - 13:00

In een tijd waarin we steeds meer dingen van de overheid zelf online moeten regelen, is het fijn als je daarbij hulp kunt krijgen. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een DigiD, belastingaangifte, verlengen van een rijbewijs of het aanvragen van zorgtoeslag of een AOW-uitkering. Voor veel mensen is dit lastig. Gelukkig staat het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheek voor iedereen klaar bij vragen over de digitale overheid. De bibliotheek helpt je op weg of wijst je, als dat nodig is, de weg naar een organisatie die je verder kan helpen. Dat geldt dus óók voor jou. De hulp die je van de bibliotheek krijgt is gratis, óók voor niet-leden.

Je kunt terecht in de huiskamer in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk (Otterweg 29) op dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur. En vanaf 20 maart ook tijdens een extra spreekuur op maandagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur. In de huiskamer in Lieshout (Grotenhof 2) en de bibliotheek in Aarle-Rixtel (De Duivenakker 76) helpt een medewerker je verder met je vragen over digitale overheidszaken op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

Locatie