Afbeelding
Foto: Ganzegat

Afsluitingsbal Ganzegat

dinsdag 13 februari 2024 20:00 tot 1:00

Afsluiting van Carnaval 2024 in de Kantine van Jantine! Maak je gereed voor een grandioze afsluiting van Carnaval 2024 in de sfeervolle ambiance van de Kantine van Jantine! Op deze gedenkwaardige avond zullen we traditioneel afscheid nemen van de festiviteiten met de betoverende muziek van de Ganzegatse Hofkapel en het aanstekelijke optreden van The Partycrashers. Om 23:11 uur wordt er tevens een ontroerend afscheid georganiseerd voor onze Hoogheid, Prins Thijs d’n Uurste. Een moment om samen stil te staan bij zijn bijdrage en de onvergetelijke momenten die hij met ons heeft gedeeld tijdens deze Carnaval. Sluit je aan bij deze bijzondere avond vol muziek, traditie en warmte terwijl we Carnaval 2024 op een memorabele wijze afsluiten in de Kantine van Jantine!

Locatie