Afbeelding
Foto: Bert Lemmens

Bomenschouwcursus bij IVN Laarbeek

woensdag 13 maart 2024 20:00 tot 22:00

Bomenschouwcursus bij IVN Laarbeek

Houdt u van bomen of bent u geïnteresseerd in bomen?

Op woensdag 13 maart 2024 houdt de Bomenwerkgroep van IVN Laarbeek een introductie-avond voor een bomenschouwcursus als vervolg op de basiscursus van vorig jaar. Tijdstip: van 20.00 tot 22.00 uur, Plaats: IVN-gebouw De Bimd, Beekseweg 3, 5735 CB te Aarle-Rixtel.

In deze cursus gaat het over het schouwen van bomen: hoe mooi zijn bomen, hoe zien ze eruit en wat is hun conditie. Is die boom gezond of heeft hij een ziekte? Toont hij een gebrek of wordt hij aangetast door parasieten? Werkt deze boom samen met schimmels die vriendjes voor hem zijn of liggen er vijandige schimmels op de loer? Iedereen met interesse voor bomen is van harte welkom!

0


Locatie