Bob's Vinyl Sessie met Mertyn Joseph
Bob's Vinyl Sessie met Mertyn Joseph Foto: Martyn Joseph

Bob’s Vinyl Sessie met Martyn Joseph

vrijdag 8 maart 2024 20:00 tot 23:30

Op vrijdag 8 maart 2024 komt een van Bob’s grootste helden een Bob’s Vinyl Sessie spelen: Martyn Joseph!

Folk/singer-songwriter Martyn Joseph uit Cardiff (Wales) maakt muziek in de stijl van John Prine, Billy Bragg, Luka Bloom, en wordt ook wel de Welsh Springsteen genoemd. Hij heeft in zijn eigen land maar ook in met name Canada en in de US een enorme live reputatie opgebouwd juist omdat hij zich helemaal geeft op het podium. Hij word door velen omschreven als de beste live muziek ervaring uit hun leven. Zijn liedjes komen recht uit het hart en zijn stuk voor stuk aangrijpende en inspirerende songs die in zijn live shows nog meer indruk maken, zijn gitaarspel is ronduit virtuoos, zijn stem helder en warm. “Seeing is believing” is een omschrijving die men vaak heeft gebruikt om zijn shows te omschrijven en dat klopt ook, ze zijn onvergetelijk.

Vorig jaar verscheen zijn laatste album “1960”.


Locatie