Afbeelding
Foto: Michel Achten

Boy Jansen & Friends in Ons Tejater

zaterdag 13 april 2024 20:30 tot 22:30

Boy Jansen heeft zijn grappige en muzikale vrienden uitgenodigd om er samen een hilarische avond van te maken. Het recept is eenvoudig, u neemt een haffeltje tonpraters vervolgens meng je ze met een amusementsgroepje en je krijgt een overheerlijk recept.

Geen standaard tonpraat avond maar een verrassende mix van muziek, cabaret, sketch en klinkklare onzin. Maar zou er ook nog een beetje diepgang inzitten?

Het zou zomaar eens kunnen bij deze verrassende en unieke avond!

Boy Jansen U kent hem wellicht van acts als Beatrix, de rijdende rechter of Herman den Blijker.  Allemaal ‘bekende’ namen welke Boy als karikatuur graag nieuw leven inblaast. Door de vele vlieguren die hij maakt durft hij u bijna lachgarantie te geven. Naast Boy Jansen zullen ook zijn vrienden u zeker proberen te verrassen.

Locatie