Bedrijvengids

Flexplek Aarle

Flexplek Aarle

Werken op een heerlijke plek in hartje Aarle-Rixtel. In een mooi ingericht kantoor met een prachtig uitzicht op de binnentuin van De Couwenbergh. Voorzien van alle gemakken: een goed bureau, snel internet, verse koffie en makkelijk bereikbaar. En zelfs over een lunch hoef jij je geen zorgen te maken.

Dit alles voor een aantrekkelijk tarief. Een flexplek of -ruimte is te huur per dag, dagdeel of zelfs per uur. Dat is pas flexibel! En verder profiteer je lekker van alle voordelen die De Couwenbergh biedt.

Geen zorgen over een fijne werkplek, zodat jij gewoon je werk kunt doen. Alleen of samen met anderen. 
Flexplek Aarle, meer dan alleen werken.

Jantine van Zoeren-de Jongh en Dirk Verhoeven zijn de gezichten achter Flexplek Aarle. Zij werken al jaren samen in het authentieke pand in Aarle-Rixtel. Jantine is eigenaresse en het gezicht van het conferentiecentrum De Couwenbergh. Dirk is eigenaar van de Associatie voor Coaching en verzorgt coachopleidingen in De Couwenbergh. Dirk weet dus als geen ander dat Jantine de perfecte gastvrouw is.

Sinds oktober 2022 is de zijde van De Couwenbergh aan de Kerkstraat verlaten. Jantine en Dirk zagen samen de kans om hier iets moois in te zetten. Zij zien het als een uitdaging om in deze vleugel een bruisende werkplek voor 'flexende' ondernemers te creëren.

Contactgegevens

Flexplek Aarle

Kerkstraat 2a

5735BZ Aarle-Rixtel

Tel 0492-386051

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08.00 - 22.00 uur
08.00 - 22.00 uur
08.00 - 22.00 uur
08.00 - 22.00 uur
08.00 - 22.00 uur

Gerelateerd nieuws