Bedrijvengids

Praktijk Maintenant

BETAALBAAR, PROFESSIONEEL en met PASSIE

Gezonde mensen kunnen in principe altijd gemasseerd worden, of je nu een klacht hebt of puur voor de ontspanning komt. Indien je een klacht hebt of in blije verwachting bent meldt dat dan vooraf, ik kan de behandeling daarop afstemmen door een gebied extra te behandelen of juist met rust te laten. Wanneer je in behandeling bent bij een arts, fysiotherapeut of andere specialist bespreek dan altijd eerst of massage is toegestaan. Massage activeert het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, wat een positief effect heeft op je gestel en je weerstand. In veel gevallen kan massage een klacht verminderen of voorkomen.

Situaties die aanleiding geven om niet te masseren of slechts lokaal, zijn: griep, trombose, spataderen, ontstekingen of bij besmettelijke huidaandoeningen. Aangepaste behandelingen zijn er ook, bijvoorbeeld: zwangerschapsmassage, (gecertificeerde masseurs) of  sportmassage bij blessures.

U kunt bij mij ook terecht voor een ontspanningsmassage met een Turks tintje (Hammam). Een heerlijke scrub en inzeepmassage.

U wordt welkom geheten met een glaasje Turkse thee, waarvan u kunt genieten terwijl u rustig met uw voeten in een voetenbad zit.

Na dit bijkom-momentje neemt u plaats op de massagetafel en ontvangt u over uw gehele lichaam een scrub waarna u op de Hammam wijze ingezeept wordt met de weldadige olijfzeep (rug, achter- en voorkant benen, buik en armen). Na dit Hammam ritueel ontvangt u nog een ontspanningsmassage. Deze verwenbehandeling duurt ongeveer 2 uur en ik bied hem u aan voor €85,00.

De praktijk
Mijn massagepraktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Wanneer dit voor u niet mogelijk is dan gaan we samen op zoek naar een andere oplossing. Ik vind dat een massage voor iedereen mogelijk moet zijn. Dit kan betekenen dat als u lichamelijk niet naar mijn ruimte kunt komen en dat we daar een andere oplossing voor gaan zoeken.

Contactgegevens

Praktijk Maintenant

Sijsjesplein 1

5741KE Beek en Donk

Tel 06-24683574

Maandag9.30 - 20.00 uur
Dinsdag9.30 - 20.00 uur
Woensdag9.30 - 20.00 uur
Donderdag13.00 - 20.00 uur
Vrijdag9.30 - 20.00 uur
Zaterdag9.30 - 17.00 uur
ZondagGesloten

         

Gerelateerd nieuws